Tjena folk! Mina vänner och jag diskuterade under sommaren att ge oss iväg på 3 veckors campingsemester under sommaren 2014. Förutsatt att vi kan få semester samtidigt så tänkte vi sticka iväg 4 personer i slutet av Juni och besöka 2 campingplatser i Sverige och en i Norge. Vad som ännu inte är bestämt är vad för tält vi ska satsa på under vår semester.

Just nu har Johan ett litet tvåmanstält men det kommer vi inte kunna använda alls. Vi behöver alltså något nytt och har tittat lite på ett stort familjetält. Det känns ändå som att kunna tillbringa tid tillsammans i tältet är väsentligt för man vet aldrig hur vädret ser ut. Dessutom kan det vara mysigt att kunna umgås, spela lite spel och dricka gott tillsammans utan att det ska bli för mycket problem. Ett familjetält kan ju hjälpa oss med detta.

Vi hade även tänkt dela på kostnaden för att det inte ska bli så dyrt. Ett bra familjetält kan ändå kosta en hel del pengar, men om vi delar på det så blir det max ett par tusen per skalle. Vi har läst lite om olika tälttyper på tälten.se men det verkar som familjetält är helt rätt väg att gå.

CampingSverige.se har testat detta familjetält och vi skulle kunna tänka oss något åt det hållet. Vad tror ni?